alternativní psychoterapie,vědma koučink, tarot

Guláš neguláš

05.08.2018 13:16

Maso na guláš/ať již to je hovězí, kuřecí nebo vepřové/ nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme větší /ale opravdu hodně větší množství cibule, může se jednat o shodné množství jako je množství masa, /cibule guláš zahustí bez mouky/.  Maso dáme na cibulku a zprudka opečeme a nebo opečeme zvlášť a cibulku posleze přidáme. Na olej přisypeme i větší množství mleté papriky, a podlijeme trochou horké vody tak, aby bylo maso jen dopoloviny ponořené. Přidáme trochu kmínu, soli větší množství pepře a dusíme do měkka. Těsně před dovařením přidáme trochu majoránky a čerstvý lisovaný česnek a necháme pod pokličkou dojít var. 

Podáváme jen se zeleninou /okurka, mrkvový salát, vařený květák a pod.

Fotografie použita dle Creative Commons Kirt Edblom  © 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode